Over ons

Bike Totaal Wijtman

Al bijna 100 jaar is Bike Totaal Wijtman een familiebedrijf dat gepassioneerd is in het vakmanschap. Bij Bike Totaal Wijtman wordt vakmanschap gecombineerd met modern fietsplezier. De winkels beschikken over een uitgebreid assortiment wat naast (elektrische) fietsen ook beschikt over fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Binnen de bedrijfscultuur staat service op nummer één!

Bike Totaal Wijtman heeft 5 vestigingen in Delft, Nootdorp, Pijnacker, Vlaardingen en Wateringen. Bij aankoop van een fiets ontvangt u een fietspaspoort met servicebeurten, waarvan de waarde op kan lopen tot maar liefst € 210,-. Alle vestigingen beschikken over modern gereedschap waarmee vakkundige monteurs zorgen voor onderhoud of reparatie van uw fiets. 

Missie:  “Het behouden van een servicegerichte, dienstverlenende tweewielerwinkel waar de klant centraal staat. Hierbij willen wij de verwachtingen van de klant overtreffen”

Visie: “Bike Totaal Wijtman is een professioneel, dienstverlenend, servicegerichte tweewielerwinkel die zich onderscheid in assortiment, advies en vriendelijke benadering. Als iemand in Delft of Vlaardingen op zoek is naar een fiets of aanverwant dan denkt hij/zij aan Bike Totaal Wijtman. Bij Bike Totaal Wijtman koopt men fietsplezier!

Ophaaldienst

Geen tijd of gelegenheid om uw fiets te komen brengen voor een reparatie? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze ophaaldienst.

Leenfiets

Als uw fiets wordt gerepareerd, kunt u bij ons altijd een leenfiets krijgen, zodat u altijd mobiel blijft. Ook voor de elektrische fietser hebben wij een elektrische leenfiets ter beschikking.

Kortom; Voor al uw aankopen/reparaties groot of klein, moet u altijd bij Bike Totaal Wijtman zijn. 

Kom eens langs bij een van onze vestigingen.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Close Inloggen